Nagyon jól fogy Samsung új csúcsmobilja

Szeptember elején mutatta be a Samsung az új Galaxy Note 4-et, ami körülbelül egy hónapja jelent meg, de nem globálisan. Eleinte még csak Dél-Koreában árulták, majd folyamatosan egyre több országot is bevontak az értékesítésbe. Még ma sem kapható mindenhol a csúcsmodell, ennek ellenére már több, mint 4 és fél millió darab talált gazdára belőle.

Ez egy elég nagy szám, és bár a Note 3-ból 5 millió fogyott ennyi idő alatt, az is igaz, hogy az előd sokkal több helyen debütált egyszerre. Így tehát eddig kifejezetten sikeresnek mondható a Galaxy Note 4, de ez nem is véletlen, hiszen az egyik legjobb jelenlegi phabletről beszélünk.

Az 5.7 colos Super AMOLED panel gyönyörű képet ad, a felbontás pedig hatalmas (2560×1440). Ehhez egy kifejezetten erős hardver tartozik, hiszen a négymagos Snapdragon 805 hajtja a mobilt. Az extrák között olyan dolgokat is találunk, mint az ujjlenyomat-olvasó vagy a pulzusmérő, de talán a legjobb dolog a készülékben az S Pen (speciális érintőceruza), ami rengeteg extra funkcióval látja el a Galaxy Note 4-et.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.