Őszinte cégvezető tanácsok

Egy probléma megoldásának az az első lépése, hogy felismered. Sajnos nagyon sok cégvezető, cégtulajdonos küzd szinte azonos problémákkal, mégsem osztja meg másokkal a gondjait. Nem tudsz elegendő időt szánni a magánéletedre? A teljes napodat a céged ügyeinek intézésével, tervezésével, szervezésével töltöd?

Ez maximális fordulaton nem működik sokáig. De neked sem kell feladni a vágyaidat, ha úgy érzed, hogy a feladat lassan túlnő rajtad. Piroska Gyula előadásain megtanulhatod a cégvezetést. Megtudhatod, hogy miként készítsd el az időbeosztásodat, hogyan válassz alkalmazottakat, és hogyan kezeld őket. Piroska Gyula kiváló tanácsokat kínál minden cégvezető számára. Miért érdemes ezeket megfogadni? Azért, mert a saját tapasztalatait meséli el, a hibákat és a megoldásokat.

A hatékony időbeosztás elkészítésével nemcsak a munka, hanem a magánélet területén is pozitív változást veszel észre. Egy szuper, és jól működő stratégia segítségével mind a vállalkozásodat, mind a magánéletedet sokkal sikeresebbé tudod tenni. A Piroska Gyula könyvek és előadások a hasznosságuk mellett ráadásul még szórakoztatóak is, hiszen a humort és az iróniát is segítségül hívja mondandója közlésekor. Egy őszinte tapasztalatcserére számíthatsz.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.