A légszárítás fontossága

A légszárítás mindenkinek

A légszárítás mindenkinek

Számos lakásban előfordultak már penészedő falak, amelyek igen kellemetlen dolgokat okozhatnak. Ez az egészségre is ártalmas jelenség a magas páratartalom miatt jön létre, amit a légszárítás lehetőségével oldhatunk meg.

A penészgombák, a baktériumok ideális táptalajra lelnek a nedves falakban és általuk, az asztmától elkezdve, allergiás vagy egyéb légúti megbetegedésekig számos betegség okozói lehetnek.

A kívánt páratartalom eléréséhez a légszárítás folyamatában használt készülék beszívja a levegőt, majd lehűti, amit aztán
kicsapat és ennek folyamatos ismétlésével eléri a kívánt páratartalmat.

A magas páratartalom miatt létrejött penész nemcsak az egészségre káros, de a bútoraink, tárgyaink is tönkremehetnek, amikor megjelenik az otthonunkban. Mindezeket elkerülhetjük, de ha már kialakult, akkor is megoldhatjuk, amennyiben elég hangsúlyt fektetünk az ideális páratartalmának eléréséért. Tájékozódjon a különböző légszárítás lehetőségeiről és találja meg az Önnek leginkább megfelelőt, így óvva egészségét és környezetét!

Leave a Comment

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük


A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>